Te invitam in Grupul Facebook Iesiri in Natura!

Povestea acestui grup a inceput pe 13 mai 2017 cand am organizat prima excursie in Bulgaria la Balchik si se numea „Aventuri la Off-road in Dobrogea”.

Majoritatea oamenilor intelegeau ca sunt iesiri la off-road cu masini 4×4, asa ca am eliminat din denumire cuvantul “off-road” si grupul s-a numit “Aventura si Coaching in Natura”, din mai 2018.

Cum 99% din activitatea de aici nu este despre coaching, desi eu ofer si servicii de Life-Coaching si Coaching in natura, m-am gandit ca ar fi natural sa renunt si la cuvantul “coaching”.

De cele mai multe ori, eu merg singur cu multe doamne si domnisoare sau suntem doar 2-3 barbati, asaca mi s-a sugerat ca si cuvantul “Aventura” care rima frumos cu “Natura” sa-l elimin.

Din dorinta de a avea toata informatia intr-un singur loc, din februarie 2019 am lansat site-ul:
www.iesiriinnatura.ro

Iar din aprilie 2019, grupul a devenit “Iesiri in natura”, pentru ca asta facem noi, iesim si ne plimbam in natura, uneori pe jos, alteori si cu masini 4×4, dar cert este ca petrecem timp sub cerul liber, in aer curat, socializam, ne imprietenim, ne bucuram de viata, iesim in natura.

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *