Off-road in Dobrogea

In februarie 2011 a inceput povestea site-ului www.OffroadInDobrogea.ro, acum la 8 ani diferenta scriu pe www.IesiriInNatura.ro povestea de la Off-road in Dobrogea!

Totul a inceput dupa ce mi-am cumparat un Jimny de pe ebay din UK, l-am adus si am scris pe forumul CLUB4x4.ro ca ne intalnim intr-o seara la Techirghiol. 

GLV cel mai bun copilot leaga Jimny-ul lui Forte blocat in canalul de la Vadu

Apoi ne-am reintalnit in weekend. Am fost 4 nebuni si ne-am distrat de minune: Gabi, Laur, Ioan si Marius sau dupa nick-urile de forum: Gabi Badea, GLV, undercover si Forte! 

Din 2009 pana in 2011 ne-am dat aproape in fiecare weekend. Apoi au inceput provocarile, Cristian Culea ne-a rugat sa facem un team-building pentru echipa lui de la JCI Constanta si astfel s-a nascut cel mai frumos eveniment JCI PLAY 4×4 cu cate 30-50 de masini si mai mult de 100 de persoane,cu mai mult de 10 editii, premiat international pentru modul revolutionar in care redefineste networking-ul prin joaca. In urma evenimentelor vizibile in presa, au aparut din ce in ce mai multi off-roaderi si au inceput si s-au finalizat foarte multe contracte, parteneriate, afaceri, ba chiar si povesti de dragoste si casatorii. 

4 nebuni frumosi

La iesirile prietenesti Off-road in Dobrogea uitai de stress, de griji, te distrai maxim, te imbatai cu adrenalina si-ti faceai prieteni adevarati. Cred ca am cunoscut mii de oameni la aceste iesiri si mii de oameni s-au cunoscut intre ei. 

Acum iesim mai rar pe off-road, am renuntat la pasiunea de strica o masina pe iesire si am invatat sa ne bucuram mai mult de prietenie, de peisaj si de minunile traite!

Off-road in Dobrogea are un loc mare in inimile noastre!  

Te invit sa rasfoiesti site-ul www.OffroadInDobrogea.ro

IMS-ul salveaza ML-ul pe plaja dintre Eforii

Si vreau sa inchei cu un omagiu pentru Domnul Liviu Senior pe care nu-l vom uita niciodata cum ne salva cu al sau IMS! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *