Nordul Salbatic

Cand am iesit din casa, cand am lasat calculatorul … si am iesit dintre patru pereti … in 2006, am ales un sport in natura, un sport motorizat … ATV-ul!

A fost magic un timp, pana cand ne-au durut accidentarile, asa ca am zis ca ar fi mai safe intr-o cutie, intr-o conserva, intr-o caroserie … am ales sa ma dau cu o masina 4×4 … totul a inceput ca o joaca si din 2009 pana acum este cel mai frumos vis al meu … Off-road in Dobrogea!

Iarna … cand zapada cade … cand apa ingheata … podul de gheata apare si locuri imposibil de atins .. sunt atinse … atunci ajungi in locul unde niciodata roata nu a calcat … o aventura pe care multi o viseaza, dar putini au privilegiul sa o traiasca …

Asa s-a nascut: 2013.01.20 Iesire Prieteneasca Off-road in Dobrogea

Dar cum se intamplau aceste minuni, cum de erau atatia oameni si atatea masini? Magia era posibila datorita unei nebune pasiuni … sa cutreieram pe coclauri cu 4×4! 

Totul incepea simplu si natural cu o postare pe un forum, mult mai tarziu si pe facebook! Se fixa o zi, o ora de intalnire si o directie de mers … apoi totul era improvizat de starea de moment, ne lasam dusi de val si fiecare iesire era unica … irepetabila si de neuitat! 

Asa a fost si aceasta iesire mult dorita, cu o iarna inainte fusesem acolo si acum repetam experienta … asa ca toti au vrut sa fie aolo, sa participe, sa se bucure …

Am ales cateva fotografii pentru a intelege atmosfera!

Iubim masinile si ne purtam dragut cu ele, dar treaba lor este sa ne duca acolo unde vrem sa ajungem, nu sa straluceasca pe Tomis in fata unei cafenele!
In gasca, eram unul si unul, doar unul era GSI un nebun frumos, care isi cunostea perfect masina si stia exact cat sa riste pentru a reusi sa ajunga unde roata nu a ajuns!
Acesta sunt eu! Nu de putine ori trebuia sa te bagi la propriu in apa pentru a duce sufa la cei care ramaneau blocati in mlastina! Nu eram eu cel mai nebun copilot, dar iti venea randul, nimeni nu scapa nebotezat!
Inchei cu o poza facuta de Lore Basa nelipsita de la Iesirile Prietenisti Off-road in Dobrogea si care nu stiu cum a facut sa ia aceasta ooza de la inaltime ca drona nu aveam!

Toate pozele facute de mine la aceasta iesire la gasesti pe pagina de facebook:

https://www.facebook.com/pg/offroadindobrogea/photos/?tab=album&album_id=490883507630792

Multumesc! Va iubesc!

, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *