La multi ani!

Multumesc ca 2021 a venit și a adus marea eliberare după ridicarea carantinei, moment pentru care nu putem fi decât recunoscători și mai recunoscători pentru tot ce suntem și avem. Ne umple de optimism și ne da energie sa facem planuri sa ne îndeplinim visurile.

La sfârșit de an 2020, a fost groaznic, carantina ne-a închis in case, ne-a tăiat portia de miscare,ne-a sabotat starea de sănătate. Dar cel mai grav este ca economic am fost praf, majoritatea activităților s-au anulat din lipsa de clienti! Frica a fost mare și a pus stăpânire pe viața noastră!

Aceasta situație ne-a făcut sa experimentam lipsa, sărăcia, foamea. Frica de boala, ne-a păzit de ea, dar din pacate incet s-a transformat in frica de viața, am încetat sa trăim cu bucurie asa cum eram candva. Dar acum uitam de lipsa și privim cu optimism spre ce ne dorim, recadram, renunțam la a avea focus pe lipsa și punem atentie pe ce ne dorim.

Nu mai simțim foamea, ci pofta de bucate alese. Nu mai experimentam lipsa banilor, ci visam la a cumpara experiențe pe care nu le-am trăit pana acum. Nu ne mai simțim neiubiți, ci iubim cu putere și cu direcție clara.

Revenim la viața in bucurie, la dorința de a trai frumos și efectiv sa respiram aer, bucurie și iubire. S-a terminat cu 2020 in care am ratacit, acum in 2021 avem direcție clara, știm ce vrem!

Multumesc din suflet tuturor care aleg sa iasă alături de mine, de noi, prezenta lor este un cadou pentru mine, noi. Fără voi, eu, noi nu ajungeam in atâtea locuri, nu traiam atâtea experiențe frumoase.

Sunt recunoscător pentru locurile din natura, care nu sunt finite, sunt practic infinite prin moment, vreme, ciclul anotimpurilor, sărbători, întâmplări. Toate acestea fac fiecare ieșire unica și sunt recunoscător ca experimentez aceste iesiri.

Sunt recunoscător pentru tot ce am trăit pana acum!

Sunt pregătit pentru un 2021 fantastic in care voi multumi mai des, voi fi recunoscător pentru tot ce am, primesc, pentru tot ce ma servește. O sa repet mai des cuvintele magice “te rog frumos” Voi spune mai des “iubesc, te iubesc” pentru ca mereu mi -am dorit iubire, uneori am uitat sau am ignorat ca o am, dar stiu ca tot ce fac, toată creația mea pe care o dăruiesc oamenilor este din iubire.

Va iubesc! Sa ne revedem sănătoși, bucuroși și plini de iubire in natura! La mulți ani!

Din iubire se nasc natural primele iesiri:

2.01.2021, Drumeție pe Cărarea Cernei, include transport și drumeție 150 lei / adult, 80 lei / copil si 50 lei / adult dacă vii cu masina proprie https://chat.whatsapp.com/JafO0stztZxD9sPkCrhVOy

03.01.2021, Drumeție Cetatuia Vârful Tutuiatu, include transport și drumeție 150 lei / adult, 80 lei / copil si 50 lei / adult dacă vii cu masina proprie https://chat.whatsapp.com/K1YoaGKK5ts6eKKe6z5yKX

08-10.01.2021, Sanius la Predeal 3 zile, 2 nopti, transport, cazare in camere duble, mic dejun, activitati 600 lei / adult, 450 lei / copil https://chat.whatsapp.com/JiBg8FKaXFx5iiZu3ZYIZn

15-17.01.2021, Sanius la Paltinis 3 zile, 2 nopti, transport, cazare in camere duble, mic dejun, cina, activitati 700 lei / adult, 550 lei / copil https://chat.whatsapp.com/LHvbzrkh55SHFcN9cT0Mb7

Multumesc! Va iubesc! Marius Robert Dinu Ghid Iesiri in Natura. ro

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *