Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2020.03.01 Jeep & Beach Safari at Black Sea Coast

martie 1 @ 9:00 am - 7:00 pm

200Lei

Ai sau nu ai masina 4×4 te luam cu noi!

Jeep & Beach Safari at Black Sea Coast este un traseu care merge pe langa mare, atat in Romania, cat si in Bulgaria, de la Eforie la Shabla!

—————————–

Sunt locuri pe acest pamant unde cand mergi prima activitate pe care vrei sa o faci este JEEP SAFARI! De exemplu, când mergi in Egipt, Tunisia, Maroc sau Dubai, abia aștepți sa mergi in desert sa te dai pe dune, sa trăiești experiența Jeep Safari!

Asociatia „Off-road in Dobrogea” are ca scop sa promoveze Experienta Jeep Safari pentru ca intr-o zi sa fie una cautata, chiar obligatorie, in Dobrogea!

—————————–

Omul a fost mereu atras de locurile mai salbatice, mai neumblate de oameni. Pentru a explora salbaticia, mi-am luat ATV si apoi masina 4×4, dar intre timp, dupa multe experiente am inteles ca nu utilajul este important, ci spiritul de aventura si mai ales natura cea salbatica!

Asa ca iti propunem cel mai tare traseu de pe litoral!

La ora 9 plecam din Constanta! Pentru ca este iarna, ne dorim sa gasim zapada, sa ne bucuram de avenura 4×4 autentica. Vom admira Marea Neagra, atat pe litoralul romanesc, cat si pe cel bulgaresc. Povestea este mult mai lunga, dar lasam un pic de mister.

Este nevoie sa aveti la voi actele vostre si ale masinilor pentru ca vom trece frontiera la Vama Veche l. Vom explora nu doar coasta Marii Negre din Romania, vom continua si in Bulgaria.

Plimbarea se va termina la Wild Duck in Ezerets, restaurant cunoscut pentru preparatele traditionale bulgaresti și pentru cele mai bune turte!

Vezi cum faci sa nu ratezi o Aventura Jeep & Beach Safari at Black Sea Coast!

Program: Duminica, 1 martie, intre orele 9 si 19.

Cat costa? Este GRATIS sau costa 200 lei in functie de implicarea ta! Vezi mai jos!

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate și masa! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 200 lei la tine.

Pentru înscrieri suna la 0723337007!

#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 200 lei daca se achita integral cel târziu pana in ultima sambata, inainte de aventura. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor „Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie organizatorului minim un loc pentru un pasager in masina.

#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei „Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea „cotizatie 2018 numele tau”.

—————————–

Sa recapitulam participarea este:

– GRATUITA daca ai masina 4×4 si vii cu ea si pui la dispozitia organizatorului un loc in masina pentru un posibil pasager,

– GRATUITA daca nu ai masina 4×4, dar vii cu un prieten care are masina 4×4 si care respecta regula de mai sus,

– 200 lei / pasager daca nu ai masina 4×4 si nu ai un prieten cu masina 4×4, atunci te luam noi intr-una din masinile din caravana!

Nu sta in casa, asa o experienta niciodata nu vei mai putea trai! Toate evenimentele marca Off-road in Dobrogea sunt unice si irepetabile!

—————————–
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 80% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Multumim! Va iubim! Cu drag, Off-road in Dobrogea!

Link: https://www.facebook.com/events/618604842045022/

#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife#coachinginnatura #beachsafari #jeepsafari #jeeptour

Detalii

Data:
martie 1
Timp:
9:00 am - 7:00 pm
Preţ:
200Lei
Eveniment Categories:
, , ,
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

Bucurii
Tomis 101
Constanta, Constanta România
+ Harta Google
Telefon:
0723337006
Sit web:
www.bucurii.eu