Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2020.02.23 Vrei sa mergi la Body Mind Spirit Expo?

februarie 23 @ 7:00 am - 11:30 pm

179Lei

Vrei o zi pentru TINE?

Ne organizam si facem un grup de oameni frumosi, interesati de sanatatea lor din toate punctele de vedere si mergem la Bucuresti la Targul Body Mind Spirit!

Duminica, 23 februarie, plecam la ora 7 din Constanta si revenim la ora 24. Vom vizita targul, ne vom bucura de bunatati, luam masa si aflam despre multe noutati care ne fac viata si mai frumoasa.

——————————

Body Mind Spirit Expo – cel mai mare eveniment dedicat stilului de viață sănătos din România
Te așteaptă la ediția cu numărul XXVII, ce va avea loc între 21, 22 și 23 februrarie la Sala Palatului din București. Vino la Body Mind Spirit Expo pentru a te îngriji de întreg corpul tău de la minte, trup și până la suflet și pentru a descoperi echilibrul din viața ta.

Body Mind Spirit încearcă prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, să îmbunătățească stiluri de viață, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul. Evenimentul tău de suflet te așteaptă cu noi workshop-uri, expozanți și o multitudine de activități.

Realizat pentru prima dată în anul 2007, Body Mind Spirit Expo se află la cea de-a XXVII-a ediţie şi a devenit de-a lungul timpului cel mai mare eveniment de sănătate și dezvoltare personală din România.
Aşteptat la fiecare ediție cu mult interes, evenimentul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri și demonstrații de sport, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere, sănătate şi dezvoltare personală.
Body Mind Spirit Expo cuprinde peste 100 de expozanţi ce oferă produse şi servicii de înaltă calitate, o mulțime de speakeri profesioniști și adună un număr tot mai mare de vizitatori cu fiecare ediție.
Oferind un program unic care inspiră sănătatea, armonie pentru trup, minte & spirit şi care va reuni o serie de manifestări, precum:
* expoziţie cu vânzare
* workshopuri şi demonstraţii
* muzică de relaxare
* cursuri de iniţiere şi formare post eveniment
* promoţii şi concursuri
Evenimentul reuneşte terapeuţi, instructori, practicanţi, specialişti, producători şi comercianţi din domeniul sănătăţii şi frumuseţii. Expozanți – clinici, centre de sănătate, înfrumuseţare şi estetică corporală, cabinete individuale, saloane, edituri, universităţi, colegii, asociaţii, fundaţii, producători şi comercianţi, liberi profesionişti – cu o ofertă foarte generoasă de servicii şi produse destinate sănătăţii şi frumuseţii:
* Produse BIO
* Alimente și produse raw- vegane, vegetariene, vegane
* Terapii alternative/complementare (homeopatie, acupunctură, apiterapie, fitoterapie, qigong)
* Sport, dans, muzică
* Produse, remedii naturale şi suplimente nutritive
* Psihologie și Psihoterapie
* Cosmetice, dermato-cosmetice, parfumuri
* Educaţie: carte, produse multimedia, reviste, cursuri/ traininguri
* Artă decorativă
* Bijuterii şi ornamente exotice

——————————

Cand? 23 februarie 2020, orele 7 – 24

Cat costa?
Pretul excursiei este de doar 179 lei de adult si 109 lei de copil si se achita integral in momentul inscrierii cel târziu vineri, inaintea plecarii. Pentru inscrieri suna la 0723337007!

ATENTIE:
– Traseul este 100% pe asfalt (nu este off-road)!

Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia “Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “therme numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

In pret este inclus transportul cu Mercedes Viano, organizarea si povestea locului. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale, mese si intrari la obiective. Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 250 lei la tine. Pranzul il luam la targ , iar pentru cina vom cumpara ceva rapid din oras.

In pret nu sunt incluse :
– mesele si taxele de intrare la obiectivele turistice.

Locurile in masina se ocupa in ordinea inscrierii si sunt doar 7. Exista posibilitatea de suplimentare de masini, daca exista cerere. Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei.

In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.
Plecarea se face de la tine de acasa, din Constanta, la ora 7.00-7.30 cu intoarcere in acelas loc in jurul orei 23-01, in functie de trafic.

Pentru mai multe detalii sunati sau prin SMS la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Multumesc! Te iubesc!
Marius Robert Dinu de la Off-road in Dobrogea!

Link catre Site:
https://www.iesiriinnatura.ro/event/2020-01-26-explore-bulgaria-explorebulgaria/

P.S. Pentru tine si prietenii tai, minim 5, recomandat 7, organizam o Aventura in Natura in orice zi a saptamaniii, a lunii, a verii, a anului!

Detalii

Data:
februarie 23
Timp:
7:00 am - 11:30 pm
Preţ:
179Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

Bucurii
Tomis 101
Constanta, Constanta România
+ Harta Google
Telefon:
0723337006
Sit web:
www.bucurii.eu