Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2019.10.10 Off-road Joi dupa Job – Plaja Vadu

octombrie 10, 2019 @ 5:00 pm - 10:00 pm

100Lei
Joi, 10 octombrie, evadam din Constanta la ora 17, plecam la OMV Pescarie, urmarim sa ajungem pe cel mai scurt drum onroad tocmai la Vadu sa vedem plaja, sa ne bucuram de valuri si briza, sa admiram apusul si sa fugim de tantari. Dupa cativa pasi pe plaja, dupa o tona de poze, oprim la Pescarie sa intrebam ce au mai bun, ce peste au mai proaspat, ca tare foame ni s-a facut!
 
Pentru a participa suna la 0723337007!
 
Nu sta in casa, hai la plimbare, mare, si soare!
 
—————————–
 
Sunt locuri pe acest pamant unde cand mergi prima activitate pe care vrei sa o faci este JEEP SAFARI! De exemplu, când mergi in Egipt, Tunisia, Maroc sau Dubai, abia aștepți sa mergi in desert sa te dai pe dune, sa trăiești experiența Jeep Safari!
 
Asociatia „Off-road in Dobrogea” are ca scop sa promoveze Experienta Jeep Safari pentru ca intr-o zi sa fie una cautata, chiar obligatorie, in Dobrogea!
 
—————————–
 
In toamna lui 2009 am facut publica o invitatie la o intalnire intr-o seara de joi la off-road! Cei care au venit la prima intalnire au format nucleul din care s-a nascut povestea frumoasa de la Off-road in Dobrogea.
 
Dupa 10 ani revenim la intalnirea de JOI seara, o numim “JOI dupa JOB”, de data aceasta ne intalnim la ora 17 la OMV Abator si mergem sa ne plimbam in nord. Plimbarile sunt usoare, noi le catalogam 4×4 NEW, poti participa cu orice SUV. Scopul nu este sa rupem masini, ci sa socializam. Iesirea in natura dureaza minim 3 ore pana se lasa intunericul complet, ne bucuram de un apus romantic.
 
Noutatea acestor intalniri este ca pe langa off-roaderi care evident participa gratuit cu masinile lor, invitam si oamenii care nu am masini 4×4 si ii luam pasageri contra cost doar 100 lei de persoana!
 
Au fost deja 4 intalniri si poti vedea fotografiile aici:
https://web.facebook.com/pg/offroadindobrogea/photos/?tab=album&album_id=2313791625339962
 
—————————–
 
Ce castigi daca participi?
– participi la o intalnire prieteneasca la off-road
– cunosti oameni pasionati de off-road
– vezi masinile la lucru
– inveti din greselile altora
– afli o gramada de lucruri despre masini
– iti faci prieteni
– afli unde preparam si servisam masinile 4×4
 
Ce pierzi daca nu participi?
– nu vei invata o gramada de lucruri despre masini
– efectiv nu vei sti cat de fun este la off-road
– nu vei cunoaste oamenii
– nu vei sti ce masina sa-ti cumperi daca intentionezi sa o cumperi
– nu vei sti o gramada de lucruri pe care le inveti doar participand.
 
Cat costa? Gratis daca vii cu o masina 4×4 si oferi organizatorului un loc pentru un pasager in masina ta, tot gratis daca vii cu un prieten cu masina 4×4 si 100 lei daca vrei sa fii pasager intr-o masina 4×4!
 
—————————–
 
Program: Joi, 10 octombrie, intre orele 17 si 22.
 
Cat costa? Este GRATIS sau costa 100 lei in functie de implicarea ta! Vezi mai jos!
 
Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.
 
Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate și masa! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 50 lei la tine.
 
Pentru înscrieri suna la 0723337007!
 
—————————–
#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 100 lei si se achita integral inainte de eveniment prin transfer bancar. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.
 
#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor „Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie organizatorului minim un loc pentru un pasager in masina.
 
#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei „Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea „cotizatie 2019 numele tau”.
 
—————————–
Sa recapitulam participarea este:
 
– GRATUITA daca ai masina 4×4 si vii cu ea si pui la dispozitia organizatorului un loc in masina pentru un posibil pasager,
 
– GRATUITA daca nu ai masina 4×4, dar vii cu un prieten care are masina 4×4 si care respecta regula de mai sus,
 
– 100 lei / pasager daca nu ai masina 4×4 si nu ai un prieten cu masina 4×4, atunci te luam noi intr-una din masinile din caravana!
 
Nu sta in casa, asa o experienta niciodata nu vei mai putea trai! Toate evenimentele marca Off-road in Dobrogea sunt unice si irepetabile!
 
—————————–
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.
 
ATENTIE:
– Traseul este 66% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!
 
Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert
 
Multumim! Va iubim! Cu drag, Off-road in Dobrogea!
 
 
#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura #beachsafari #jeepsafari #jeeptour #joidupajob
 

Detalii

Dată:
octombrie 10, 2019
Oră:
5:00 pm - 10:00 pm
Cost:
100Lei
Eveniment Categories:
, ,
Etichete Eveniment:
,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de desfășurare

OMV