Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2019.08.18 Aventura la Gura Portitei!

august 18, 2019 @ 6:30 am - 8:00 pm

249Lei

Ura! Mergem la Gura Portitei!

Una din cele mai exclusiviste destinatii din Dobrogea este Gura Portitei! Duminica, 18 august, evadam din Constanta la ora 6.30 si mergem spre Jurilovca pentru a lua vaporasul de Gura Portitei de la ora 9, ne bucuram de plimbare pe apa si cand ajungem la plaja sarim in apa, apoi exploram fiecare coltisor de la Gura Portitei. Punem de un picnic cu ce am adus in rucsace si facem o plimbare lunga pe plaja aproape pustie. Dupa miezul zilei, cand soarele o sa arda cel mai tare, ne retragem la terasa sa savuram o ciorba de peste. Apoi cu burtile pline facem cale intoarsa cu vaporasul sau salupa rapida.

Ne urcam in bus, van, masina si iarasi ne plimbam, mergem sa facem si un pic de miscare, cautam umbra Padurii Babadag, vom urca pana la cel mai vechi mormant musulman, cel al lui Koyun Baba. Dupa ce ne racorim in padure, plecam iarasi la drum, alegem sa ne intoarcem acasa.

Cand? Duminica, 19 august, orele 6.30 – 20

Cat costa? 249 lei. Se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima vineri, inainte de aventura, adica 16 august.

Ce este inclus in pret? Povestea, Traseul, Transport Auto Constanta-Jurilovca-Babadag-Tauc si retur, vaporas Jurilovca-Gura Portitei si retur.
Ce nu este inclus in pret? Masa de la Gura Portitei.

In pret este inclus transportul cu Mercedes Viano/Sprinter. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale: mese si intrari la obiective. Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine. Masa este un pranz tarziu, pe la ora 14-15, asa ca va recomandam sa aveti ceva de rontait.

Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “gura portitei numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

Locurile in masina se ocupa in ordinea inscrierii si sunt doar 7. Exista posibilitatea de suplimentare de masini, daca exista cerere. Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

ATENTIE:
– Traseul este 100% PE ASFALT!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Cu drag Off-road in Dobrogea! Multumim! Va iubim!

Detalii

Data:
august 18, 2019
Timp:
6:30 am - 8:00 pm
Preţ:
249Lei
Eveniment Categories:
, , , ,
Eveniment Tags:
,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

Bucurii
Tomis 101
Constanta, Constanta România
+ Harta Google
Telefon:
0723337006
Sit web:
www.bucurii.eu