Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2019.05.14 Off-road prin Canara dupa Bujori de Dobrogea

mai 14, 2019 @ 5:00 pm - 10:00 pm

100Lei

Hai cu noi sa exploram Canaraua Albesti – Coroana – Valcele – Cotu Vaii in cautare de bujori!

Ce este o canara? Este o vale rea, adica o vale fara apa. Se presupune ca pe acolo curgea un rau, care din povesti se spune ca unea Dunarea cu Marea Neagra. In realitate, se pare ca in Bulgaria s-au facut lucrari si cursul raului a fost modificat, captat pentru a fi folosit local.

Care-i planul nostru? Sa plecam din Constanta, de la OMV Abator la ora 17, marti, 14 mai, spre Sud, mergem pe sosea pana in Albesti, dincolo de Mangalia.

Acolo lasam soseaua si mergem pe drum de tara, de pamant si ne bucuram de salbaticia incredibila a locurilor. Am putea vedea broaste testoase, arici, iepuri, vulpi si chiar caprioare. Cu siguranta vom vedea multe pasari specifice Dobrogei: cotofene, pupeze, ulii, berze, prigorii si multe altele. Noi cautam bujori de stepa si bujori salbatici, speram sa ii mai gasim infloriti.

Pentru a participa suna la 0723337007!

Cat costa? Gratis daca vii cu o masina 4×4 si oferi organizatorului un loc pentru un pasager in masina ta, tot gratis daca vii cu un prieten cu masina 4×4 si 100 lei daca vrei sa fii pasager intr-o masina 4×4!

—————————–

Sunt locuri pe acest pamant unde cand mergi prima activitate pe care vrei sa o faci este JEEP SAFARI! De exemplu, când mergi in Egipt, Tunisia, Maroc sau Dubai, abia aștepți sa mergi in desert sa te dai pe dune, sa trăiești experiența Jeep Safari!

Asociatia „Off-road in Dobrogea” are ca scop sa promoveze Experienta Jeep Safari pentru ca intr-o zi sa fie una cautata, chiar obligatorie, in Dobrogea!

—————————–

Program: Marti, 14 mai, intre orele 17 si 22.

Cat costa? Este GRATIS sau costa 100 lei in functie de implicarea ta! Vezi mai jos!

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate și masa! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 50 lei la tine.

Pentru înscrieri suna la 0723337007!

—————————–
#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 100 lei si se achita integral inainte de eveniment prin transfer bancar. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor „Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie organizatorului minim un loc pentru un pasager in masina.

#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei „Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea „cotizatie 2019 numele tau”.

—————————–
Sa recapitulam participarea este:

– GRATUITA daca ai masina 4×4 si vii cu ea si pui la dispozitia organizatorului un loc in masina pentru un posibil pasager,

– GRATUITA daca nu ai masina 4×4, dar vii cu un prieten care are masina 4×4 si care respecta regula de mai sus,

– 100 lei / pasager daca nu ai masina 4×4 si nu ai un prieten cu masina 4×4, atunci te luam noi intr-una din masinile din caravana!

Nu sta in casa, asa o experienta niciodata nu vei mai putea trai! Toate evenimentele marca Off-road in Dobrogea sunt unice si irepetabile!

—————————–
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 80% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Multumim! Va iubim! Cu drag, Off-road in Dobrogea!

#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura #beachsafari #jeepsafari #jeeptour #joidupajob

Detalii

Data:
mai 14, 2019
Timp:
5:00 pm - 10:00 pm
Preţ:
100Lei
Eveniment Categories:
, ,
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

OMV