Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2019.05.02 Jeep & Beach Safari – Histria, Vadu, Corbu

mai 2, 2019 @ 9:00 am - 7:00 pm

150Lei

Most wanted beach in Romania is Vadu!

Omul a fost mereu atras de locurile mai salbatice, mai neumblate de oameni. Pentru a explora nordul salbatic, mi-am luat ATV si apoi masina 4×4, dar intre timp, dupa multe experiente am inteles ca nu utilajul este important, ci spiritul de aventura, asa ca desi acum mergem cu o masina 4×4, vom iesi tare din zona de confort si vom experimenta libertatea in nordul salbatic!

Incepem ziua cu o vizita la muzeul de la Cetatea Histria si continuam cu vizita cetatii.

Pe off-road ajungem la Vadu, „facem baie in mare” si echipati cu masca, tub si labe de snorkeling nu atacam, ci doar urmarim vietatile subacvatice. Daca nu ai echipament de snorkeling il poti inchiria de la noi pentru doar 50 lei.

Dupa pranz, cand soarele arde, mergem la umbra sa servim o ciorba de peste la Cherhanaua Bosoanca Vadu. Facem si o vizita de relaxare la baia cu apa curenta, ultimul semn al civilizatiei, lasam „lumea nebuna” in urma si plecam in salbaticie, in nordul salbatic, ce va urma nu se poate povesti, ci se poate trai.

Facem o plimbare romantica in care ne vom mira cat de multi oameni sunt in acest loc salbatic, poposim la Cherhanaua Vadu Pescarilor, unde „facem iarasi baie in mare”. Indemnati de miros vom incerca si preparatele traditionale pescaresti gatite chiar de pescari.

Pe drumul de intoarcere, putem opri si la noua Cherhana Moesia si astfel vom transforma plimbarea din Beach Safari in Food Safari.

Apusul il admiram intre Corbu si Vadu pe off-road, iar seara o incheiem la un bar numit unbar, deasupra la plaja Corbu.

Program: 2 mai, intre orele 9 si 21.

Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.

Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 200 lei la tine.

#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 150 lei daca se achita integral cel târziu pana pe 15 aprilie, 200 lei daca se achita pana 22 aprilie si 250 lei daca se achita intre 23 aprilie si ziua evenimentului. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor „Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie organizatorului minim un loc pentru un pasager in masina.

#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei „Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea „cotizatie 2018 numele tau”.

—————————–

Sa recapitulam participarea este:

– GRATUITA daca ai masina 4×4 si vii cu ea si pui la dispozitia organizatorului un loc in masina pentru un posibil pasager,

– GRATUITA daca nu ai masina 4×4, dar vii cu un prieten care are masina 4×4 si care respecta regula de mai sus,

– 150-200-250 lei / pasager daca nu ai masina 4×4 si nu ai un prieten cu masina 4×4, atunci te luam noi intr-una din masinile din caravana!

Nu sta in casa, asa o experienta niciodata nu vei mai putea trai!

—————————–
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.

ATENTIE:
– Traseul este 50% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!

Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert

Multumim! Va iubim! Cu drag, Off-road in Dobrogea!

#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife#coachinginnatura #beachsafari #jeepsafari #jeeptour

Detalii

Data:
mai 2, 2019
Timp:
9:00 am - 7:00 pm
Preţ:
150Lei
Eveniment Categories:
,
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

Bucurii
Tomis 101
Constanta, Constanta România
+ Harta Google
Telefon:
0723337006
Sit web:
www.bucurii.eu