Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2019.03.24 Expeditie Off-road in Dobrogea

martie 24 @ 8:00 am - 11:30 pm

250Lei
Te invit intr-o Expeditie Off-road in Dobrogea de O ZI.
 
Plecam pe sosea pana la Popasul Caprioara din Judetul Tulcea. De acolo venim pe off-road spre Constanta. Vom explora Padurea Topolog si ne vom urca pe dealuri si vom merge prin vai. Cand noaptea ne va prinde vom urca pe asfalt si ne intoarcem acasa!
 
Aceasta Aventura este unicat, atat ca traseu, moment si mai ales al oamenilor frumosi care participa. Este o iesire catalogata Off-road, nu merge sa mergi cu SUV, ci cu masini de off-road.
 
Avem de mers 125km pe asfalt la prima ora, apoi timp de 10 ore vom face off-road, vom opri des pentru zonele mai periculoase sau spectaculoase. Nu vom lua masa la un restaurant, ci vom face un picnic cu cea are fiecare prin portbagaj, traista, cos.
 
Programul este pentru 24 Martie, intre orele 8 si 23.59
 
Cat costa? Este GRATIS sau costa 250 lei in functie de implicarea ta! Vezi mai jos!
 
—————————–
Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.
 
Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate și masa! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.
 
Pentru înscrieri suna la 0723337007!
 
—————————–
#nuaimasina4x4
Cat costa? Daca se achita integral inainte de eveniment prin transfer bancar doar 150 lei daca platesti pana pe 15 martie, 200 lei pana pe 22 martie si 250 lei daca platesti in ziua evenimentului. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.
 
#aimasina4x4
Participarea simpatizantilor si membriilor „Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie organizatorului minim un loc pentru un pasager in masina.
 
#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei „Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea „cotizatie 2019 numele tau”.
 
—————————–
Sa recapitulam participarea este:
 
– GRATUITA daca ai masina 4×4 si vii cu ea si pui la dispozitia organizatorului un loc in masina pentru un posibil pasager,
 
– GRATUITA daca nu ai masina 4×4, dar vii cu un prieten care are masina 4×4 si care respecta regula de mai sus,
 
– 250 lei / pasager daca nu ai masina 4×4 si nu ai un prieten cu masina 4×4, atunci te luam noi intr-una din masinile din caravana!
 
Nu sta in casa, asa o experienta niciodata nu vei mai putea trai! Toate evenimentele marca Off-road in Dobrogea sunt unice si irepetabile!
 
—————————–
Platile se fac prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.
 
ATENTIE:
– Traseul este 80% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
– Aceasta excursie este o experienta unica!
 
Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert
 
Multumim! Va iubim! Cu drag, Off-road in Dobrogea!
 
#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura #beachsafari #jeepsafari #jeeptour #iesirininnatura
 

Detalii

Data:
martie 24
Timp:
8:00 am - 11:30 pm
Preţ:
250Lei
Eveniment Categories:
, ,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

OMV