Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

2019.02.23 Ziua indragostitilor de Off-road spre Sud

februarie 23 @ 9:00 am - 7:00 pm

200Lei
Una din cele mai spectaculoare iesiri, este cea spre Sud, in care ai sansa te bucuri de faleza marii, dar si de dealuri si vai!
 
Plecam pe sosea pana in Eforie Sud si de acolo continuam pe drumuri de tara. Ne bucuram de Plaja si Capul Tuzla, de linistea din extra sezon de la Costinesti, vizitam Manastirea Sfanta Elena de la Mare, iesim in Olimp langa Lacul Racilor. Apoi traversam Mangalia, facem un popas la cea mai buna patiserie tatareasca unde gustam bunatati traditionale.
 
Continuam spre Limanu, vizitam Manastirea Hagieni, traversam Padurea Hagieni, exploram cetatea Albesti si apoi traim uimirea care se desfasoara in fata ochilor nostrii in Canaraua de la Coroana, prin Valcele pana la Catu Vaii! Aici cautam un balaur dobrogean si apoi ne intoarcem spre casa!
 
Este cel mai frumos si spectaculos traseu din Dobrogea, pentru ca oamenii nu stiu ce comori stau ingropate la 2 pasi de noi!
 
Cand? Sambata, 23 februaire, incepand cu ora 9.
 
#nuaimasina4x4
Cat costa? Doar 200 lei daca se achita integral in momentul inscrierii, cel târziu pana in ultima vineri. Aventura se organizeaza cu minim 2, recomandat 3 pasageri intr-o masina. Masinile 4×4 disponibile sunt “nelimitate”! 🙂 Va considerati inscris doar in momentul cand ati achitat contravaloarea excursiei. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.
 
Ce intra in pret? Transport, traseul si povestea.
 
Ce nu intra in pret? Taxe de intrare la obiective turistice, alte cumparaturi din locurile vizitate! Pentru acestea ar fi necesar sa ai in jur de 100 lei la tine.
 
#aimasina4x4
Participarea membriilor „Off-road in Dobrogea” cu masinile proprii este gratuita cu conditia sa se puna la dispozitie minim un loc pentru pasageri in masina.
 
#membruoffroadindobrogea
Pentru a fi membru al Asociatiei „Off-road in Dobrogea” trebuie sa ai masina 4×4, sa participi la iesiri si sa ai cotizatia anuala platita, 200 lei / an in contul asociatiei cu mentiunea „cotizatie 2018 numele tau”.
 
#nuestimembruoffroadindobrogea
Daca nu ai platit cotizatie de membru, esti doar posesor de 4×4, nu membru Off-road in Dobrogea.
 
Platile se pot face prin banca (prin transfer sau depunere in cont):
Nume: Asociatia „Off-road in Dobrogea”
CIF: 28472160
Cont: RO36 BRDE 140S V979 5261 1400
Banca: BRD Mangalia
cu mentiunea “offroad numele tau” si trimite dovada platii la offroadindobrogea@gmail.com, apoi vei primi factura pe e-mail.
 
ATENTIE:
– Traseul este 99% OFFROAD!
– Participarea o singura data deja da dependenta prin apartenenta la un grup de oameni frumosi, dornici de a se bucura de frumos.
– Daca este necesar, ne rezervam dreptul de a schimba programul.
 
Pentru mai multe detalii sunati la Marius pe tel 0723337007 sau pe facebook la m.me/dinumariusrobert
 
Multumim! Va iubim! Off-road in Dobrogea!
 
Fotografii facute cu multa pasiune de Lore Basa!
 
#aventurainnatura #offroadindobrogea #faraidinceai #fortelife #coachinginnatura

Detalii

Data:
februarie 23
Timp:
9:00 am - 7:00 pm
Preţ:
200Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , ,

Organizator

Asociatia „Off-road in Dobrogea”
Telefon:
0723337007
Email:
offroadindobrogea@gmail.com
Sit web:
www.offroadindobrogea.ro

Loc de întâlnire

OMV