Cine este Marius Robert Dinu?

Eu zic despre mine că sunt excepția de la orice regulă și aplic: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi in lume” Mahatma Gandhi.

Sot si tata a doua fiice adolescente.

Sunt crestin-ortodox. Sunt peste conform zodiacului. Nascut pe 23 februarie 1973, la ora 8.30 in Constanta.

Absolvent al Liceului Mircea cel Batran, clasa matematica-fizica in ’92.
Absolvent al Universitatii Ovidius Constanta, Facultatea Matematica-Informatica in ’97,
Master in Informatica Aplicata in ’98,
Doctorand in Informatica la Universitatea Pitesti din 2003 pana in 2006.

Profesor Informatica la Colegiul Mircea cel Batran intre ’97 si ’98. Preparator si Asistent la Catedra de Informatica a Facultatii de Matematica-Informatica din Universitatea Ovidiu Constanta intre ’98 si 2006.

Life Coach Marius Robert Dinu

În 1998 am deschis o firmă care mi-a oferit șansa de a fi pe propriile mele picioare. Timp de 18 ani am avut un singur principiu, investește masiv. În această firma natural am construit un sistem care mi-a permis să muncesc la afacere și nu în afacere. Multi tineri au fost clienti la Internet-Cafe-ul Forte Games.

Din 2006 am lăsat intimitatea biroului și am început să evadez în natură, întâi pe ATV-uri și apoi pe mașini 4×4. În fiecare weekend organizez ieșiri pentru ca oamenii să se reconecteze la natură, să elimine stresul și chiar să se incarce cu energie. Din 2011 sunt președintele Asociației “Off-road in Dobrogea”. Mereu am îmbinat plăcutul cu utilul, am vândut ATV-uri si team-building-uri la off-road pentru companii.

Timp de peste 3 ani am organizat, promovat și găzduit evenimente la Social Hub Forte Life, oportunitate care mi-a oferit ocazia să mă conectez cu lumea dezvoltării personale, creșterii profesionale și mai ales, cu lumea spirituală.

Desi am fost profesor timp de 9 ani, pentru a-mi invinge frica de a vorbi în public, împreună cu alți 21 de membri fondatori, am deschis clubul de vorbit în public Toastmasters Constanta, în toamna lui 2014, bonus am primit experiență de leadership. Si acum in fiecare miercuri particip la intalnirea saptamanala.

Din 2016 organizez saptamanal intalnirea de grup Diamond Cutter Constanta pe teoria si practica din Slefuitorul de Diamante.

De la finele anului 2016, am studiat coaching-ul in cadrul scolii Evolution Coaching Sistem sub indrumarea lui Alexandru Antonie.

Când am pașit în lumea coaching-ul, mi-am descoperit vocația și o trăiesc în proiectul meu de suflet „Aventura si Coaching în natură cu Marius Robert Dinu”.

In decembrie 2017, am initiat proiectul „Grupul oamenilor sanatosi, iubiti, prosperi si fericiti”, pentru că vreau să ajut, vreau să ofer, vreau ca toți oamenii sa se cunoasca, sa-si gaseasca puterea interioara, să-și împlinească visurile si să-și găsească vocația! Incurajez oamenii sa se cunoasca pe ei. Studiez si impartasesc Human Design si Cheile Genelor.

Din august 2018, o ajut pe Anca sa-si implineasca visul prin Cafeteria Bucurii.

Din mai 2017, in fiecare weekend evadez intr-o Aventura in Natura! Din februarie 2019 am lansat www.iesiriinnatura.ro 

Scriu in Revista Online www.fortelife.ro
—————————————
Bine ai venit intr-o Aventura in Natura!

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *