Cine? Ce? De ce? Cum?

Cine participa la iesiri in natura?

Participantii sunt cei care afla de iesiri de la prieteni sau de pe facebook! Majoritatea vin singuri, se mai intampla ca o prietena sa-si aduca si alte prietene. Din pacate sunt putine cupluri care participa si foarte putini barbati singuri. Aproape pe toti barbatii care au venit singuri i-am cuplat mai devreme sau mai tarziu.

De ce sa participi la iesiri in natura? 

Pentru ca natura te ajuta sa te reconectezi la normalitate. Iti simti trupul viu, respiri, mirosi, vezi, auzi, ba chiar si gusti din bunatatile naturale din jurul nostru. De bucuri de clipe frumoase in natura, imbatat de toate simturile renascute si te minunezi cat de simplu si frumos este totul in jur. Te reintorci in copilarie, iti aduci aminte de bucuriile simple, admiri cerul, plantele, florile, te miri ca aici la 2 pasi de tine sunt toate aceste minunie si tu nu ti-ai dat timp sa le descoperi, sa le admiri si sa te bucuri de el! Clipele cu tine in natura sunt clipe in care simti ca tu traiesti cu tine, te bucuri de viata, iti incarci rezervorul emotional cu bucurie si iubire. Sunt clipe fericite!

Groupie spre Varful Tutuiatu din Muntii Macin pe 10 noiembrie 2018

Ce altceva poti castiga daca participi la o iesire in natura?

Un cuvant, o poveste, o experienta de viata traita si impartasita, un nou prieten, o noua informatie, un sfat, un ajutor … cu siguranta vei primi ceva care iti va face viata mai sanatoasa, mai bogata, mai bucuroasa, mai plina de iubire si fericire! Depinde doar de tine sa-ti dai voie sa primesti!

Cum particip?

Consulta Calendarul si suna la 0723337007 pentru a te inscrie la o iesire in natura!

Multumesc! Te iubesc!

Daca vrei sa stii unde si cand iesim te rog trimite mesajul START prin whatsapp la 0723337007!

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *